Časopis Inside Food and Drink uveřejnil článek o společnosti Arthur Branwell and Co. Ltd.
http://insidedigimag...
Spolu s naší dodavatelskou základnou máme v Arthur Branwell mnoholeté zkušenosti s používáním hydrokoloidů a souvisejících přísad.
Úzkou spoluprací se zadavateli chceme co nejlépe rozumět potřebám našich klientů a kombinací unikátního know-how se zkušenostmi z průmyslové praxe, zajistit odpovídající ingredience pro jednotlivé výroby. Často to znamená vyvíjet nový stabilizační systém na míru, s cílem optimalizovat texturu, chuť nebo vzhled výrobků našich zákazníků.
Umíme využívat synergií mezi různými přísadami a vytvářet tak optimální směsi pro jednotlivé receptury či pro konkrétní výrobní procesy. Tento vývoj se uskutečňuje v našich moderních laboratořích a technickém centru v Eppingu ve Velké Británii, s týmem kvalifikovaných potravinářských vědců a techniků.
Prostřednictvím naší technologie sprejové kryogenní krystalizace neustále pracujeme na vývoji nových a inovativních produktů, jako je řada vysoce účinných sypkých tukových krystalů Superlux. Aplikací těchto mimořádně efektivních práškových tuků, docílíme identický chuťový vjem i trvanlivost klasického tuku, a to při 75% úrovni dávkování.